Search
Close this search box.

Slovácko je v napětí. Posílí ho Michal Kadlec?

Bez dvou opor brankáře Milana Heči, který odešel do Sparty a obránce Tomáše Břečky (Jablonec) vstoupí Slovácko o víkendu do nové sezony naší první ligy. „O některé naše hráče byl velký zájem a my jsme jim nechtěli bránit v jejich rozvoji a ač jsme všechny prodávat nechtěli, tak jsme jim vyšli vstříc,“ říká Petr Pojezný ředitel 1.FC Slovácko.

Slovácký tým věří, že ale nové posily dobře nahradí ty zmiňované hráče. Ze Slavie přišel útočník Jan Kuchta. „Je to hráč s velkým potenciálem a jsem přesvědčený o tom, že nám pomůže,“ říká trenér Michal Kordula. Dalším mladým hráčem, který by měl šlapat na paty ostřílenějším harcovníkům bude Michal Kohút z dorostu. V klubu věří, že se jim ještě povede dotáhnout přestup bývalého reprezentanta Michala Kadlece ze Sparty a Ruslana Minzagova ze Slavie. „Michal tady hrát chce, to je nejdůležitější, aktuálně jsme s hráčem domluveni a nyní je to věc jednání mezi ním a Spartou,“ vysvětluje ředitel klubu Petr Pojezný.
U turkmenského záložníka nastal problém kvůli jeho zdravotním potížím s kolenem. „V příštím týdnu budeme vědět prognózu ohledně délky a vážnosti zranění a podle toho se rozhodneme,“ dodává ředitel Slovácka.

Cílem Slovácka je dostat se alespoň do středu tabulky, tzn. skončit mezi sedmým a desátým místem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Tvorba webových stránek: Webklient